AKTUELNO

I dalje ne mogu da reše svoje ljubavne probleme.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Jedno od pitanja gledalaca odnosilo se na Baneta Čolaka i njegov odnos sa bivšom devojkom Zerinom Hećo. Gledaoci su pitali ovog zadrugara da li on misli da se poneo loše prema Zerini.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je to istina što gledaoci kažu, sve su u pravu. Naravno da se ne slažem, ali ja više ne mogu da se pravdam. Ja ne uživam kada je njoj loše, samo ne pogodim uvek dobar momenat da pričam. Ja sam u vezi bio potrčko. Imao sam potrebu da se pravdam nekome. Ja kad priđem njoj onda je gušim, ako ne priđem onda bude zašto nisam prišao - rekao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi su videli šta se desilo. On je počeo juče da priča o našem odnosu. Ako mi pričamo i ako se družimo ne znači da ćemo se mi pomiriti. Ja ne mislim da budem u vezi sa njim i on to zna. Svaki put kada je neki konflikt on priča kako ja njega zavlačim - rekla je Zerina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NE MOGU DA KAŽEM DA MI JE ŽAO: Ivana Vrbaški progovorila o Mininom nervnom slomu, pa otkrila šta misli o novom dečku svoje ćerke! (FOTO)

S.S.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'