AKTUELNO

Prijaju jedno drugome.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruge 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Zadrugari su imali priliku da odgledaju snimak na kome Luna Đogani i Marko Miljković vode veoma prisan razgovor gde je ona njemu poručila da bi on mogao da joj bude dečko, a sebe je uporedila sa Enom Popov, bivšom Miljkovićevom devojkom.

Foto: TvPink Printscreen

Luna i Marko su dobili priliku da nakon odgledanog snimka koji su svi zadrugari okarakterisali kao "klasičan flert" kažu šta je zapravo istina, a prva je to uradila Đoganijeva.

Ja se ovoga stvarno ne sećam. Meni je ovo simpatično. Ja sam koketa, volim da se sprdam. Ja znam da ne gajim emocije prema njemu, a ni on prema meni. Da nešto postoji između nas, odavno bi se desilo. Marko ovde sa svakom devojkom flertuje - pričala je Luna i sve vreme se smejala.

Foto: TvPink Printscreen

Ako se to desi nekad, desiće se. Sazrela je, više nije klinka. Naučio sam je da bude namazana. Iz mojih postupaka je naučila mnogo - dodao je Miljković.

Iako oni uporno tvrde da su samo prijatelji, vreme će pokazati da li između njih postoji nešto više.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NISAM JA BANE ČOLAK DA KRIZIRAM: Karađorđe saopštio Aleksandri da ga je Ivana ostavila, ona ga u besu IZBACILA IZ SOBE! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'