AKTUELNO

Nije bio raspoložen za priču sa njom.

Suzana Perović i Miki Đuričić su prošle noći pogazili njihove tvrdnje da su samo prijatelji kada su se ponovo poljubili misleći da ih kamere ne snimaju. Pred zadrugarima i dalje ne priznaju svoje emocije, zbog čega koriste svaku priliku da se osame u Mikijevoj sobi i uživaju u dugim razgovorima na ivici flerta.

Foto: TvPink Printscreen

Danas su zadrugari imali naporan dan pun događaja, pa Miki ovog puta nije bio raspoložen za priču. On je pokušao da objasni Suzani da mu se spava, ali ona se naljutila na njega. Da bi uspeo da malo odmori, Đuričić je morao da pribegne ekstremnim merama i istera Suzanu iz sobe.

Sada da neko sluša sa strane, zvuči kao da te maltretiram i da sam ti dosadna. Koliko si ti bezobrazan to je strašno - negodovala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Hoću da spavam! Idi, ženo božija, počeće ti čas! - iskoristio je Miki priliku da je pecne ljubomornim komentarom zbog toga što ona vežba ples sa novim zadrugarom Vladimirom Todorovićem.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Ti si luda i treba da se lečiš: Posle žestoke svađe sa Marijanom, i Zorica NAPALA DOROTEU, pa joj ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'