AKTUELNO

Zadrugari su formirali negativno mišljenje o njemu upravo zbog njegovog ponašanja prema sada već, bivšoj devojci.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Jelena Krunić je upitala Mikija Đuričića šta misli o Banetu Čolaku. On je imao potrebu da kaže da nema lepo mišljenje o Čolaku sa kojim je u prethodnoj sezoni rijalitija bio nerazdvojan. Razlog svemu tome njegov odnos sa Zerinom Hećo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane je razočaranje za mene. Kako sam izašao krenuo je da me blati i ogovara. Ja ne ulazim u to ko je kriv u njihovoj vezi, ali opet je nelogično da on želi da bude sa njom, jer kaže da ima dobrih stvari zbog kojih želi da bude sa njom. Na silu da budeš sa nekim ne ide, da pretiš nekome, ni to ne ide. To nije posesivnost, to je bolest. Ja nemam lepo mišljenje o njemu. Koliko god da mi je odvratan, sam je kriv za to. Njemu je povređena sujeta, da je on raskinuo, ne bi se ovako ponašao - ispričao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je takođe bio Mikijev istomišljenik, pa je imao potrebu da pita Baneta kada će prestati da se ponižava i skloni od Zerine i izgradi sebe.

Ja se trudim i pokušavam, ali meni to stvarno ne ide. To će sve prestati kada se nas dvoje razdvojimo. Dok smo pod istim krovom, meni sve ovo teško ide, verujem da je i njoj isto i kada ona priđe meni. Ja se trudim i družim se sa drugim devojkama, ali mene jednostavno ne zanima niko drugi osim nje - ispričao je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GAGI NAPADA MOJE DETE: Marijanina majka neće više da ćuti! Na ivici suza demantovala Đoganija, pa progovorila o odnosu njene ćerke i LUKASA! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'