AKTUELNO

Trebaće im snage za ovaj izazov!

Zimska idila na imanju u Šimanovcima nadomak Beograda obradovala je zadrugare u Beloj kući. Svi su imali želju da se prošetaju po snegu i uživaju, ali postojao je jedan problem koji su, nešto kasnije, sami rešavali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragi zadrugari pre nego što izazov krene, šaljemo dobrovoljcima doručak koji je namenjen samo za njih jer je bitno da se oni dobro najedu za ono što sledi - glasilo je pismo Velikog šefa.

Kada je zadrugarima u poslednjem pismu koje je stiglo bilo saopšteno da doručak dobijaju samo dobrovoljci, oni su se već uplašili šta ih čeka jer ih je zaintrigiralo šta može biti toliko teško.

Veliki šef je poslao novo pismo i u njemu im otkrio šta će raditi. Kada se najedu, dobrovoljci će morati lopatama da očiste sneg u "Zadruzi" kako bi se nesmetano kretali po imanju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE OVO:Lepi Mića MASIRAO Draganu Mitar, pa zavukao ruke ispod jorgana, a onda je tek usledio pravi UŽITAK! (VIDEO)

Ako ste se najeli, dobrovoljci neka izađu i uzmu lopate da očiste sneg kako bi se u "Zadruzi" moglo nesmetano hodati - pročitala je Matora pismo, a onda su njih devetoro izašli i počeli da čiste.

Dobrovoljci su izašli u dvorište sa velikim lopatama i počeli da čiste sneg. Bilo im je teško, ali su ipak odlučili da očiste sve i ispoštuju Velikog šefa kako bi svi mogli nesmetano da prolaze.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: M.V.

#Veliki šef

'