AKTUELNO

Uputio joj surove reči.

Dok su čekali da odgovaraju na pitanja pripadnika sedme sile, došlo je do svađe između Mikija Đuričića i Rebeke Popović. Ovi ukućani nekada su puno vremena provodili zajedno, međutim, njihovi odnosi su zahladneli.

Foto: RTV Pink , printscreen

Nakon nominacija u toku kojih je Zerina Hećo polila Aleksandru Subotić s obzirom na to da ju je Subotićeva ponovo izbacila iz takta tokom svađe sa Lunom Đogani, Miki i Rebeka su se upravo svađali zbog Aleksandre i Zerine.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ma zabole me k*rac za Zerinu i ovog njenog plehanog, i za devedeset posto ljudi. Vi mislite da je Aleksandri Subotić jedini problem to što je rekla Zerini. Ona je veće g*vno od Zerine! Ljubo i Karađorđe, izvinite - vikao je Miki.

Foto: RTV Pink , printscreen

Da me prave budalom polupismeni! Tebe nije sramota da te zovu web-novinarkom? Ni ne vidiš najjasnije situaciju u rijalitiju, kako možeš da budeš novinarka? Glupa si kao k*rac - nastavio je Miki da priča Rebeki.

U jednom momentu u Belu kuću je uletelo obezbeđenje, kako ne bi došlo do veće svađe između Mikija i Rebeke. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'