AKTUELNO

Nekada su bili veoma dobri prijatelji.

Miki Đuričić i Rebeka Popović tokom noći ušli su u novu svađu. Osim što se ovom ukućaninu nije svidelo ponašanje njegove cimerke, kao i stavovi, Đuričić se sa Popovićevom svađao i zbog Aleksandre Subotić.

Foto: RTV Pink , printscreen

Rebeka se sve vreme branila rečima kako ne podržava nikoga, već da želi da čuje stavove svih cimera o Aleksandri i Zerini kako bi izgradila svoje mišljenje, međutim Miki joj nije poverovao u to.

Foto: RTV Pink , printscreen

Moram da složim kockice. Ja nisam ni na jednoj, ni na drugoj strani. Ni na Zerininoj, ni na Aleksandrinoj. Ja hoću da imam svoje mišljenje. Davida znam, imamo bliske, baš bliske, zajedničke prijatelje - pričala je Rebeka.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Što nisi tako ranije skakala? Marš u pi*ku materinu! Veliki branioče pravde! Ne možeš da budeš fensi riba kao Dragana. Ti želiš da budeš deo drugog sveta. Da nisu pustili snimak, ne bi znali da ti krevet smrdi! Nije znala da spava na smrdljivom krevetu, marš! Spavala i ćutala, kaže Bora da oseća povraćku - pričao je Miki Rebeki.
Samo kada ti skupo mirišeš - dodala je Rebeka.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, tokom nominacija koje su bile sinoć, došlo je do velike svađe između Mikija Đuričića i Aleksandre Subotić, a u sve se umešao i Lepi Mića koji je podržao ovog svog cimera.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

'