AKTUELNO

Novo pismo Velikog šefa uzburkalo je strasti u Beloj kući.

Odlukom zadrugara nominovan za izbacivanje prošle nedelje bio je Branislav Radonić Brendon, a prema glasovima publike drugi nominovani takmičar bio je Vladimir Todorović. Iako su Todoroviću duplirani glasovi nakon igre za nominovane, Belu kuću napustio je Valdimir, ali samo na kratko. Naime, Veliki šef je odlučio da ga vrati u rijaliti jer se sledeće nedelje održava "Zadrugovizija".

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef poslao je pismo i ovoga puta dao zadatak zadrugarima da sami među sobom izaberu ovonedeljnog vođu tako što će predložiti po tri zadrugara.

S obzirom na to da sinoć niko nije napustio Zadrugu, vi ćete odlučiti ko će biti vođa. Kako bi glasanje bilo fer, doneli smo sledeću odluku. Sad će svako od vas ustati i navesti po tri zadrugara koji po njemu zaslužuju da ove nedelje budu vođa. Zadrugar koji bude imao najviše vaših glasova biće proglašen za ovonedeljnog vođu - poručio je Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić predložio je Boru Santanu, Lepog Miću i Draganu MItar. Rada Vasić smatra da bi idealni ukućani za vpđe bili Zorica Marković, Lepi Mića i Bora Santana. Zorica Marković glasala je za Bransilava Radonića Brendona, Miljanu Kulić i Aleksu Savića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Rijaliti Zadruga

'