AKTUELNO

Zorica je podržala Baneta Čolaka koji je optužio Lunu da je stala između Zerine i njega.

Rat između Zerine Hećo i Baneta Čolaka bukti već nedeljama, a Luna Đogani je u tom sukobu zauzela stranu svoje drugarice. Ona je često savetuje da Čolak utiče loše na nju, zbog čega ju je on optužio da je uništila njihovu vezu. Tokom večerašnjeg "Pretresa nedelje" sa voditeljem Milanom Miloševićem, ponovo je pokrenuta ta tema za crnim stolom.

Bio sam devet meseci uz nju u prošloj "Zadruzi", nazivali su me Bane Đogani. Pisali su mi napolju da nije trebalo da je podržavam - rekao je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

U njihovu raspravu se umešala i Zorica Marković koja je stala na Banetovu stranu i optužila Lunu da to nije prva veza koju je uništila, aludirajuću na to što je bila sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem.

Strašno je to što pokušavaš da me voliš, ali ne ide ti Zoko. Ne možeš da me smisliš, stalno me komentarišeš. Da li sam ja tvoj brak uništila?Da li sam tvog muža uzela? Koliko smo saznali, ja sam čak ulepšala taj brak - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ti i ja smo još letos završile tu priču. Ovo pričamo na osnovu Banetove i Zerinine priče - odgovorila joj je Zorica.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: IMAM OSEĆAJ DA ĆEMO IZABRATI DEVOJKU: Bora Santana presrećan zbog KONKURSA ZA NJEGOVU ŽENU, evo šta će svi zadrugari morati da urade! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'