AKTUELNO

Pre ove situacije, Zerinu je u sobi za izolaciju žestoko izvređao bivši dečko.

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" ostali su šokirani kada su videli da je tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Bane Čolak otišao u sobu za izolaciju kako bi nastavio da vređa svoju bivšu devojku Zerinu Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom Čolak je izneo nove teške uvrede na račun ove stanarke, govoreći joj kako su njena usta kao autobuska stanica. Takođe, Bane je tada Zerini rekao i će tek nastaviti da je vređa, jer je ona po njemu odron.

Foto: RTV Pink , printscreen

Kada su se vratili u Belu kuću, zadrugari su odmah napali Baneta govoreći mu kako je bolestan, jer je otišao da vređa Zerinu, a ova ukućanka dobila je nove uvrede od Marijane Zonjić koja je ove nedelje potrčko zajedno sa Čolakom.

Nemoj da praviš žrtvu od sebe! Klošarko jedna, pi*ka li ti materina! Ti si folirant! Ti si ta koja si se ljubila po zatvoru! Folirantu! Za mene si folirant! Idi bliže tamo Vladi, a tu je i Ervin! - pričala je Marijana.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ona je mene nazivala k*rvom! Budalo jedna! Ko je primio izvinjenje? Šta tebe boli k*rac šta ja radim? Pogledaj se na šta ličiš! Sjaši ti meni sa kičme! Seljanko, ne razumeš, sjaši mi sa kičme! - govorila je Zerina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marijana Zonjić

#Zerina Hećo

'