AKTUELNO

Prebacio joj je što ga je uporedila sa Banetom Čolakom.

Tokom današnjeg takmičenje koje su zadrugari imali, Jelena Krunić se opustila i zaigrala na stolu, što je zasmetalo njenom dečku Saletu Truu. Ona mu je zbog toga prebacila da se ponaša "kao Bane Čolak" i ostatak dana je provela u krevetu lošeg raspoloženja.

Dok su se ukućani zabavljali, Jelena je ostala u kući, a Sale joj se ubrzo pridružio da bi pokušali razgovorom da reše sve probleme.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se smuvao sa nekim ko je rečit i ko ima dušu. Ja sam se smuvao sa tobom zbog tvoje duše i, pameti i razuma. Ne zbog tvog d*peta, nisam se smuvao sa igračicom, već sa osobom koja ima dva fakulteta. Odvratno je da me pogledaš u oči i da mi kažeš da sam Bane Čolak , upoređuješ me sa najodvratnijom muškom osobom. Ti imaš više mozga od svih ovde. Sramota je da ti vrckaš na stolu. Apsolutma je katastrofa za nas da nema poverenje među nama - rekao je Sale.
Ti si mi rekao da su svi gledali u tebe. Ja sam đuskali i dok su se drugi takmičili - pravdala se Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Jesu. Tebi niko ne sme da kaže u lice, plaše te se. To igranje i polivanje meni smeta. Ne pričam ti to jer sam ljubomoran i jer sam Bane Čolak, pričam ti zbog tebe - dodao je Sale.

Njih dvoje su pokušali da reše i druge probleme koji im kvare vezu, ali su se na kraju samo još više posvađali.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PRVO ODUVALA TOMU, A ONDA I REBEKU! Luni pukao film, pa rešila da iskali bes na njima! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'