AKTUELNO

Priznala mu je da je Sloba bio ljubomoran na njega.

Luna Đogani je tokom večerašnje žurke rastužila kada je čula pesme koje je podsećaju na bivšeg dečka Slobodana Radanovića, pa se obratila Marku Miljkoviću koji, kako kaže, uvek može da joj izmami osmeh na lice.

Šako Polumenta, koji je večeras zabavljao zadrugare, zapevao je pesmu "Žena udata", a Luna je rekla Miljkoviću da je to njegova pesma, aludirajući na njegove simpatije prema udatoj Dragani Mitar.

Pored toliko žena ja moram sa se zakačim za udatu - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kada si baksuz kao ja. Znam da ti se sviđa udata žena, mene ne možeš da lažeš, ja te znam. Isto kao što se ja nadam, tako se i ti nadaš. Nema od toga ništa. A i šta će mi muškarac u "Zadruzi", da mi sve brani - kazala je Luna.
Neki dosadnjaković. Muškarcima u rijalitiju svašta smeta, a onaj tvoj nije nikakvo iskustvo - pecnuo je Marko Slobu.

Luna je, zatim, otkrila da je hemiju koja postoji između Marka i nje koju komentarišu zadrugari i javnost, primetio i Sloba u prošloj sezoni "Zadruge".

Nisam smela da pogledam u pravcu gde ti sediš, a kamoli da ti se obratim. Smetao si mu mogo - kazala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su nastavili da pričaju o svom odnosu. Marko je poručio Luni da mora malo da se opusti, a ona ga je optužila da nema hrabrosti da otvoreno razgovara sa njom pred zadrugarima.

Ja sada idem da igram, a ti razmisli malo o nekim stvarima - poručila mu je ona zagonetno.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: LUNA I ALEKSANDRA SE ZAMALO POTUKLE ZBOG SERIJE: Bivše drugarice napravile OPŠTU FRKU U BELOJ KUĆI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'