AKTUELNO

Izneo svoje mišljenje o Todoroviću.

Nakon što je saznao da je Vlada Todorović poljubio njegovu bivšu devojku Zerinu Hećo dok su spavali zajedno u zatvoru, Bane Čolak bio je veoma ljut, posle čega je počeo da vređa i pljuje ovu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Tokom današnjeg izdanja emisije "Radio Amnezija" Bane Čolak, osim što je pričao da Doroteu, kojoj je noćas u zatvoru zavlačio ruku ispod odeće, gleda kao sestru, komentarisao je i ovog svog cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon haosa koji je Bane napravio noćas, Zerina nije mogla da spava, a Vlada ju je sve vreme tešio, a kada ju je pratio na spavanje koreograf je ovu zadrugarku držao za ruku i grlio.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora Santana podsetio je svoje cimere da su Vladu Todorovića dovodili u veze sa Anom Korać, Oljom Bajrami i Zerinom Hećo.

Mislim da Vlada nije ništa kriv u celoj toj priči i da su sve te devojke koje su ulazile u tu neku priču sa njim su same krive za sve to. To je njegovo pravo - govorio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane je istako i da mu je krivo što Luna Đogani nije bila uz njega u mnogo situacija tokom druge "Zadruge", ali se zahvalio njoj i Savu Peroviću što su bili uz njega tokom protekle noći kada je pravio haos posle žurke.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'