AKTUELNO

Odmah je ispričala kakav je njen utisak o novom učesniku Pavlu Jovanoviću.

Jovana Tomić Matora je pre nekoliko dana imala razgovor sa Drvetom mudrosti, a kako je imala veliku želju koju bi volela da ostvari, ona je morala da pristane na jedan zadatak. Naime, ona je pristala da bude senka Karađorđu Subotiću i da ga prati 48 sati.

Matora će ga čuvati od svih napada od strane ostalih zadrugara, ali pre toga je ponovo otišla u Rajski vrt i ponovo započela razgovor sa Drvetom.

Foto: TvPink Printscreen

Zadatak počinje sada i traje 48 sati. Ali, Matora, pošto je sutra uveče Zadrugovizija, tada nećeš morati da budeš u kostimu. Svih drugih 48 sati, bićeš naša kaubojka - reklo je Drvo mudrosti, a onda je upitalo Matoru kakav je njen utisak o novim učesnicima.

Foto: TvPink Printscreen

Ako se nikome ne svidi, onda ne znam. Svi su okej, samo ovaj dečko što gleda u zube ne znam kako će. Sve ono što je Matora pričala, dečko će da potvrdi. Priča između Dragane i Pavla će biti zanimljiva, sviđa mi se odabir. Meni će biti zanimljivo da slušam tu priču, znam dosta o tome. Mislila sam da se ne mešam, ali sve što sam rekla je istina, ja znam da on ne laže za neke stvari, svojim očima sam videla. Onaj mali crnogorac, videćemo... - rekla je Matora.

Jovana je ovom izjavom zaintrigirala sve, a šta je još ispričala o njima, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

'