AKTUELNO

Ovo je izazvalo ogroman bes u njoj.

Iako je tvrdila da nikakvih prisnijih odnosa neće biti, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su vrelu akciju ispod pokrivača, misleći da se to neće videti i da niko na njih neće obratiti pažnju.

Kulićeva je to pred svima priznala i na ,,Igri istine", a novinari koji su stigli u studio kako bi zadrugarima postavljali pitanja bili su usmereni i da njih dvoje. Zadrugarka je tom prilikom objasnila i kako je došlo do toga.

Foto: TvPink Printscreen

Da, rekla sam da neće biti, ne znam da li ste vi videli nešto... nije se apsolutno ništa videlo, ja ne mislim, nego znam. Ja sam rekla da neće biti zbog toga što ne želim da postoje klipovi. Niste videli, niti ćete videti. Nije se videlo ništa, ja njega volim i nenormalno bi bilo da toga nije bilo. Ništa nije bilo vulgarno i eksplicitno. Ja stojim pri tome, niti ćete gledati, ja sam iskreno rekla da je bilo, vodili smo ljubav. Ja imam 25 godina, to je normalna potreba svake žene. Normalno je da se strast pojačala, rekla sam da neće biti što bi moglo da se komentariše ili da se čuju uzdasi. Ja sam živo biće, pet godina sam u rijalitiju. Rekla sam da neće biti, ali je preovladalo to, ja uvek idem srcem - rekla je Miljana.

Međutim, novinarka je upitala Miljanu i kakav je Zola u krevetu, što je nju razbesnelo, pa je sa dozom drskosti i odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ti na svako pitanje odgovorila iskreno, ali ovo je van svake pameti. Neću da ti odgovorim kako mi je bilo, koga zanima može da proveri, na to pitanje ti neću odgovoriti. Ne znam šta te zanima, dimenzije, širina...moraš da mi konkretizuješ. Bilo mi je prelepo, uradila sam to iz ljubavi - rekla je Kulićeva.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miljana Kulić

'