AKTUELNO

Ipak je svoje brige kasnije nastavila da deli sa Natašom Moskvom.

Zadrugari su tokom večeri više puta prilazili Dragani Mitar koja je ostala u šoku kada je na vratima Bele kuće videla bivšeg dečka Pavla Jovanovića sa kojim je bila u vezi dok je njen brak bio u krizi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, ona je vezu sa njim prekinula nakon nekoliko meseci kada je shvatila da ipak voli svog supruga i da želi da braku pruži drugu šansu. Dok je šetala dnevnim boravkom, Zerina Hećo je pozvala sa namerom da joj uputi nekoliko saveta kako bi lakše podnela dane i situacije u kojima će se naći.

Htela sam da mi uđe Siniša i sin 31. Možda mu je sada nelagodno da uđe posle ovoga. Sad bi mi bilo krivo da ne dođu. I danas Marko mi priča kako oseća da će neka priča da se pokrene. Kako je to rekao, u stomaku mi se nešto skupilo. Moguće da su mu dali dobar honorar. I Marko i Ana su se šokirali kada su ga videli. Ja sam ga pitala šta radi ovde, on se samo smeje. Ta devojka njegova što je bila trudna, valjda je raskinuo sa njom jer je rekao da je našao ljubav svog života - rekla je Dragana, a onda je Zerina počela da je savetuje:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni ljudi rade sa onim što smo pokrenuli. Ti si ključ svega, to je cela priča. Nemoj da misliš da ti neko loše misli, mi njima dajemo materijal. Ti si rekla sve javno, imala si krizu i kraj. Možda je on nešto drugo pričao, samo se ti opusti i nemoj da se potresaš - rekla je Zerina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Dragana Mitar

#Zerina Hećo

'