AKTUELNO

Imali su težak izbor.

Zadrugari su danas imali težak zadatak da izaberu najtalentovanijeg i najnetalentovanijeg među njima. Pred večerašnju "Zadrugoviziju", prvu u ovoj sezoni, ukućani su imali priliku da daju svoj glas o darovitosti svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Među najtalentovanijim zadrugarima našli su se Bora Santana i Lepi Mića, za koje su ukućani istakli da imaju talenat za ples, muziku i da naprave šou. Blagu prednost odneo je Mića zato što, kako kažu njegovi cimeri, ume i da "zakuva". U užem izboru je bio i David Dragojević zato što je odneo pobedu u gotovo svim zadacima u kojima je učestvovao, a pomenuta je darovitost i Višnje Petrović koja pored glume, lepo peva i igra. Miki Đuričić je naveden kao najtalentovaniji za rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

Pri izboru najmanje talentovanog stanara Bele kuće vodila se mrtva trka između Rebeke Popović i Karađorđa Subotića, ali je više glasova ipak odnela Rebeka koju su zadrugari optužili da nije pokazala novinarski duh, što je njena profesija, kao i da doskoro "nije znala da uključi šporet". Ona nije lepo primila kritike na svoj račun, pa su joj dodelili i epitet sujetne osobe.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PUCA U SEBI: Dragana Mitar U PANICI što će na Zadrugoviziji nastupati sa LJUBAVNIKOM! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'