AKTUELNO

Otvoreno su govorili o svom odnosu i Zerininim problemima sa bivšim dečkom Vladimirom.

Voditelja Milana Miloševića je zanimalo kako se odvija odnos Zerine Hećo i Vladimira Todorovića jer je i više nego očigledno da između njih bukte emocije. Isto tako, Zerina je otkrila šta je sinoć zamerila prijateljici Luni Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina je vrlo srećno sedela pored Vlade u Šiša baru ali je ipak priznala da nije spremna za vezu, već da uživa kada je on pored nje.

- Što se tiče naš, ja sam već odlučila. Rekla sam Mići malopre da je on luka mira meni. Svašta sa njim mogu da pričam. Sinoć je bila burna noć i on se ponudio da legne pored mene - rekla je Zerina, a onda je Vlada imao šta da kaže:

Foto: TvPink Printscreen

- Ja njoj neke stvari pričam pogledom. Meni je cilj da bude baš ovakva. Zerina je takva žena kakve ja volim. Generalno ta figura, sve je to ono što ja volim - rekao je Vlada.

Bane Čolak je proveo 24h u zatvoru u okviru Zadruge, pa je Zerina priznala da je on i pored toga sinoć na Zadrugoviziji prišao i rekao joj da će je čekati koliko god to bilo potrebno.

Foto: TvPink Printscreen

- Opet je sinoć pričao kako će mene da čeka posle svega ovoga, ali mislim da bi bilo besmisleno da se ja njemu vratim i imam nešto sa njim. Ljudima govorim da ovde tom odnosu nema kraja. Sa njim pričam (Vladom), da mi je čak i žao dečka. Mnogo mi je stresno sve ovo, ali ja njemu ne želim loše uopšte. Volela bih da stavi tačku na to i da on nastavi sam njegovu priču. Osećam se ugroženo kada je on tu - govorila je Hećo, a onda se Vlada oglasio kada je Milan postavio pitanje da li on ima namere da počne ozbiljnu priču sa Zerinom:

- Ja sam rekao da ako budemo nešto više, onda bih zauzeo stav prema njemu - rekao je Vladimir.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa Lune Đogani i Zerine oko cigareta je odjeknula Zadrugom, pa je Milan zamolio Hećo da otkrije koji je stvarni razlog za teške reči koje su jedna drugoj rekle.

- Nije stvar u slatkišima. Poenta je da ja analiziram ljude i vidim da strane šta se dešava. Krivo mi je što se nije setila mene, pored svih. Ona je sinoć sve shvatila kao napad - rekla je Hećo, a Vlada je priznao šta mu smeta kod Zerine:

Foto: TV Pink Printscreen

Zameram joj što ne želi da plešemo. Sa moje strane postoje emocije, neću da lažem, ali pošto je ona u fazi mirovanja, a ja sam luka, neka bude po njenom - iskreno je rekao on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Rijaliti Zadruga

'