AKTUELNO

Ovu zadrugarku je posbno pecnula svojim komentarom.

Miljana Kulić je izabrana za novog vođu, a prva obaveza koju je morala da ispuni bila je dodela nedeljnog budžeta. S obzirom na to da su ukućani kažnjeni smanjenjem budžeta zbog nepoštovanja pravila, pred njom je bio težak zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vođa će na osnovu zasluga od prošle nedelje odlučiti ko će dobiti koliko novca. Kažnjeni ste smanjenjem budžeta od po 500 dinara - navedeno je u pismu Velikog šefa.

Miljana je odlučila da joj kriterijum za podelu novca bude to kakve odnose ima sa kojim zadrugarom. Ona je išla od jednog do drugog cimera i jasno im stavljala do znanja šta misli o njima, a na osnovu toga koliko su joj simatični je delila budžete.

Ona je tom prilikom posebno prozvala Draganu Mitar, čiji je bivši ljubavnik Pavle Jovanović nedavno postao stanar Bele kuće.

Foto: TvPink Printscreen

Zaljubila si se u Marka, a sada te je Pavle poremetio. Zato si se rasplakala kada si ga videla. Ja takve žene ne volim, za mene je brak svetinja - rekla je Miljana pre nego što joj je dodelila najmanji budžet.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: U GRADU OSVANULI BILBORDI SA NJENOM SLIKOM I LJUBAVNOM PORUKOM: Ko je misteriozni obožavalac koji je Luni Đogani OVO priredio?! (FOTO)

Autor: J. R

#Zadruga 2

'