AKTUELNO

Rekla joj je da treba da se ugleda na njenu devojku Sanju i na Teodoru.

U nedelju veče održana je prva Zadrugovizija u ovoj sezoni rijaliti programa "Zadruge", a o ovom spektaklu se i dalje priča, a naročito o nastupu Marijane Zonjić koja se nije proslavila svojim nastupom.

Naime, zadrugarima su prikazani snimci njihovih nastupa, a tom prilikom je Adam Đogani prokomentarisao da mu se ne dopada nastup bivše devojke Marijane. Voditelj Milan Milošević je tokom pretresa nedelje upitao Đoganija da otvoreno ispriča šta misli o njenom nastupu.

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Marijana je istakla da će narednog puta izabrati pesmu koja joj više leži i ovu priliku iskoristila da prozove Lunu Đogani i rekla joj da se sve vreme dok je ona pevala čuo glas Emine Jahović, što je nju izvelo iz takta.

Blam, bože. Sakrivao sa lice. Bila je veoma loša. Za to vreme sam bio u bekstejdžu. Marko je izvukao celu situaciju, bila je veoma loša. Nije prihvatila kritike od stručnog žirija, što bi moj - rekao je Adam.
Ja te jedina nisam pljuvala, a ti si našla mene da komentarišeš. Ljubomorna si, sujetna, ja nisam pevačica - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Marijana dovela u pitanje Lunin nastup, Jovana Tomić Matora se umešala i žestoko osula paljubu po Zonjićevoj.

Treba da se ugledaš na onu devojku (Sanju) i Teodoru, što ti je bila u žiriju. Ti sebe nazivaš pevačicom. Ti to nikad nećeš biti. Zato što si glupa, štrokava i zato što se tako oblačiš. Ti samo ulažeš u pušenje, nikad nećeš biti pevačica - vređala je Matora Marijanu, a potom je nastala svađa između Miljane i Marijane.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je devojka koja ustane i ne opere zube, ne menja donji veš - pričala je Miljana.
Smrdiš! Ja sedim pored tebe i osećam da smrdiš. Ti skini tu kapicu da ljudi vide kakva ti je kosa - uzvratila je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Miljana se naoštrila, pa ŽESTOKO IZVREĐALA Zerinu: Ona je patetična, OLOŠ! O njoj mislim SVE NAJGORE (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'