AKTUELNO

Setila se problema koji je imala sa bivšim dečkom.

Nakon što je saznala da je Sale Tru savetovao Marka Petruševića Petrućija, sa kojim je imala odnose pred punom spavaćom sobom, Jelena Krunić ušla je u žestoku raspravu sa reperom.

Foto: TvPink Printscreen

Sale je rekao Petrućiju kako najbolje da ima odnose sa Rebekom Popović u kupatilu, a da ne propadnu u kadu. Jelenu je jako pogodilo što je on to pričao upravo Petrućiju, a nakon velike svađe, ona je završila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Krunićeva je plakala u garderoberu, vikala i vrištala, a sve vreme tešili su je zadrugari. Jelena je ovom prilikom dozivala majku i svog preminulog oca za kog je rekla da ju je napustio na današnji dan pre pet meseci. U jednom momentu ušle su Luna Đogani i Zerina Hećo koje su govorile kako će uvek biti njena podrška.

Foto: TV Pink Printscreen

Na današnji dan mi je otac umro, pre pet meseci, on ovo da radi! Klošar jedan, danas mi je otac umro! On se zaleće na mene. Klošarčina jedna! Jao majko, majko moja! Ne mogu! Pi*ka muška! Na mene je našao da se zaleće! Tata, tata! Gde si tata? - vrištala je Jelena Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: LUNA PREBOLELA SLOBU I NAŠLA NOVOG DEČKA U ZADRUZI? Đoganijeva celu noć bila u strasnom zanosu sa Momčilom! Prštali dodiri i komplimenti! (VIDEO)

Gde je? Gde je, mamu mu j*bem u pi*ku! Gde je? Nije vredan, a posteljinu ću ja da mu izbacim! Džukela jedna, neću da vidim da plačeš! Pi*ka jedna mala, smrad - tešila je Zerina Jelenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam traumu od toga! Mene je bivši dečko tukao i otac - govorila je Jelena.

Podsetimo, Sale Tru završio je u zatvoru nakon ove žestoke svađe sa Jelenom Krunić. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jelena Krunić

#Sale Tru

'