AKTUELNO

Nekad su bile sjajne drugarice.

Goca Džehverović ušla je da nas na imanje rijaliti programa "Zadruga 2" kako bi proverila koliko je čisto, kao i da li su ukućani uspešno izvršili njene zadatke koje im je dala tokom prethodne posete.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je istakla da je ljuta na zadrugare zbog konzumiranja cigareta u kupatilu, a ona ih je upozorila da će dobijati žestoke kazne ukoliko nastave sa takvim ponašanjem. Tokom svoje posete, ona je čestitala zadrugarima na uspešnoj "Zadrugoviziji".

Foto: E-Stock/Dušan Stanojević

Jedna od članica žirija bila je i njena ćerka Teodora Džehverović koju je spomenula Luna Đogani tokom ovog razgovora sa Gocom. Podsetimo, tokom prve "Zadruge" u kojoj su zajedno živele Luna i Teodora bile su odlične drugarice sve dog Đoganijeva nije otkrila da su Teodora i Anđelo imali ljubavnu akciju, što joj je Džehverovićeva zamerila.

Česitam na pobedi - rekla je Goca Luni.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam ja na Teodorinom mestu, zaslužila sam pobedu - bio je komentar Lune Đogani.

Luna je na ovoj "Zadrugoviziji" pevala numeru Emine Jahović - I da mogu, a Goca je ovom prilikom pohvalila i Aleksu Savića. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: JELENA JE OSTAVLJALA VELIKI BAKŠIŠ MOJOJ MAJCI, A NIJE NI ZNALA DA JE ONA HRANILA DUŠKA: Nakon što je Karleuša jednim priznanjem ŠOKIRALA Srbiju, oglasila se Kija, pa otkrila OVO o pevačici!

Pink.rs

#Goca Džehverović

#Luna Đogani

#Teodora Džehverović

'