AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo.

Otkad je zvanično diskvalifikovan zbog toga što je fizički nasrnuo na Branislava Radonića Brendona, Nemanja Tošić ne prestaje da objavljuje fotografije Lune Đogani na društvenim mrežama. Naime, on je svim srcem podržavao mladu blogerku, a ne krije i da je zaljubljen u nju i da će je čekati da izađe iz najgledanijeg rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Nedavno je osvanula i vest da je lepio njene fotografije na bilbordima, što je nju uzdrmalo, a priznala je i da se nije osećala najprijatnije. Jedan od gledalaca je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" upitao da li joj je cilj da ga promoviše, jer ga non - stop pominje, a ona je zbunjena otkrila sve.

Nije mi cilj da ispromovišem Nemanju, ja nemam osećaj da sam u rijalitiju. Bilo mi je žao kad je izašao, ja ne opravdavam to. Ja kad njega pominjem, ne pominjem to što je uradio. Ostao mi je drag i bio je tu za mene kad mi je bilo najteže na početku dok sam se uklapala u sve ovo. Ali, neću ga više pominjati iz svojih razloga, mislim da ne treba da ga pominjem i neću sad da pričam. Uglavno, to za bilborde sam čula, ako je to uradio to je lep gest, ali mi nismo zajedno. To što sam ja da je on meni bio najsimpatičniji, on je meni uspeo da priđe, dala sam mu šansu, ali ništa se više nije desilo od toga. Malo mi je previše sve to. Treba malo da se smire strasti i to je to - rekla je Luna,.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

'