AKTUELNO

Od njihove svađe tresla se Bela kuća.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruge 2", kao što je i to slučaj svakog četvrtka.

U jednom od klipova učesnici su mogli da čuju i kako Zlata Đurković, Višnja Petrović i Ljuba Panović ogovaraju Karađorđa Subotića. Zlata je posebno osula paljbu po Subotiću, što je učesnike veoma šokiralo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Šta da kažem o jednoj Zlati koju sam cenio kao pevačicu. Posle ovoga za mene ne postoji, vi ste jadne i bedne, Ljubini fanovi. Ti ocenjuješ nečiji intelekt? Divna si, jadna i bedna. Baš mi je drago što tako misliš, jadna si, bedna, glupa i prljava sada. D*vajte ga sve zajedno, ne zanimate me, odj*bite od mene. Pokazale ste svoje pravo lice, pokazale ste da salva mojih uvreda zbog higijene stoji. Ti si jedna pevačica u pokušaju i ništa drugo. Posle mene Ljuba više nema uspeh u sportu, nije osvojila nijednu medalju. Na Zlatu više nemam komentar, neostvarena pevačica, ništa drugo. Ja sam ostvarena ličnost, najuspešniji sam u onome čime se bavim. Hvala Zlato, divna si. Postala si drugarica sa ženom koja prijavljuje svoje unuče socijalnoj službi. Iste se, jadnice, dno dna - rekao je Karađorđe posle pogledanog klipa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MIKI POLUDEO, PA SASUO LUNI SVE U LICE: Iz tebe progovara animozitet prema Aleksandri, to je podmuklo! (VIDEO)

Ja nisam Ljubin fan. Stojim iza svake svoje reči kao i uvek. Nisam komentarisala tvoj uspeh. Ja živim sa četvoro dece, a ti živiš sam. Neću da se izjasnim, dereš se, ne mogu da dođem do reči. Ono što sam rekla, stojim iza toga. Ja pevam dvadeset godina - navela je Zlata.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Višnja nije stigla da prokomentariše ovu situaciju, ali svađa Subotića i Đurkovićeve potresla je Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Karađorđe Subotić

#Zlata Đurković

'