AKTUELNO

Bazuspešno su pokušale da se opravdaju!

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Luna Đogani imala je pitanje za Doroteu Jovanović i Maju Marinković, jer je u poslednje vreme njihov odnos zategnut, zbog toga što je Mina Vrbaški našla određene stvari novac u njihovim stvarima.

Kada ste vas dve otišle u zatvor, Mina i Marko Miljković su pronašli u vašim stvarima novac, kupku moju i Adamov dezodorans. Pa bih volela da mi kažeš da li je to istina - pitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEVERICA! Đekson pogledao Petrućijev s*ks sa Rebekom! Čim je video kako on to radi, izustio je OVE TRI REČI (FOTO)

Ako ti misliš da sam ja spremna na takvo nešto, neka se vrati snimak. Što se tiče novca, stvarno ne znam, ali što se tiče dezodoransa i kupke, to nije istina. Poslednje parče hleba bih podelila sa svima i ti to znaš - odgovorila je Maja.

Međutim, sledeća je pitala Dorotea, koja je imala pitanja za Marka i time nastavila raspravu.

Foto: TvPink

Da li si nam ti podmetnuo pare u garderobu - upitala je plavokosa takmičarka.
Mina je našla pare, ja nisam ulazio u vaš garderober, jer sam rekao da neću ništa vaše da diram, dok niste tu - odbrusio je Miljković.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'