AKTUELNO

Takmičari su zanemeli kada su čuli odgovor koji je mnoge naježio!

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Luna Đogani obratila se Ljubi Pantović, koja se večeras vratila u Belu kuću, pa je nastavila u svom stilu da odgovara na pitanja.

Naime, kako je već poznato, Ljuba sa svojom ćerkom Aleknsadrom Subotić nema lep odnos, pa je Đoganijeva htela da otkrije kako je se osećala u trenucima kada je Veliki šef iznenadio takmičare sa novogodišnjom kućicom.

Foto: TvPink

Kada je otvorena kućića sa poklonima, ti i Aleksandra ste igrale, pa me zanima da li ti je u tim trenucima nedostajao lep odnos sa Aleksandrom, jer svi znamo da niste imale baš najsjajniji odnos - upitala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Mene je sve stiglo u tom trenutku, jer mnogo volim te trenutku. Ja sam je povukla da igramo, ona nije htela da igra sa mnom. Nadala sam se da će to nekako da prihvati, ali nije želela, ali to je njena stvar. Koliko god da jesam oguglala na mnogo toga, mnogo toga je i prestalo da me boli sa njene strane, to nije za pohvalu, jer je najgore kada čovek ostane mrtav, da ne oseća ništa - izjavila je Ljuba.

PROČITAJTE JOŠ: Ovako dugo ni sa kim nije razgovarao: Aleksa Savić otvorio dušu, pa OTVORENO pričao sa Višnjom, ona vrisnula od smeha! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'