AKTUELNO

Pojedini su zbog ovoga bili ushićeni!

Kako je prazniča euforija vladala Belom kućom, svi takmičari bili su insipirativni da za svoje omiljene cimere na najkreativniji način naprave poklone kako bi ih iznenadili. Oni su ranije danas izvačili papiriće sa imenima osoba kojima će darovati poklone.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, zadrugari neće samo međusobno deliti poklone jedni drugima, već će ih slati i svojim porodicama. Naime, Veliki šef im je omogućio da na taj način pokažu koliko su im dragi najbliži, a sada im je poslao i pismo na adresu Bele kuće kako bi ih obavestio da je vreme da sve privode kraju, predaju poklone i napišu adresu na koju treba da se isporuče.

Dragi zadrugari, vreme je da predate poklone koje ste pripremili svojima. Napišite kome su namenjeni kako bi znali kome da ih isporučimo - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Veliki šef doneo je odluku da nagradi sve zadrugare otvaranjem novogodišnje kućice pre nekoliko dana u kojoj su zadrugari kupovali stvari od kojih su pravili poklon, a sada je došlo vreme da se pokloni isporuče.

U video-prilogu u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala ova današnja situacija.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'