AKTUELNO

Hteo je da sakrije emocije, ali mu nije pošlo za rukom.

Preostala dva romantičara ove večeri su Vladimir Todorović i Marko Petrući. Drvo mudrosti zadalo je specijalan zadatak takmičarima da obraduju svoje izabranice i lepše polovine, te da moraju osmiliti tačku kojom će osvojiti njihova srca. Svi momci uspešno su ostvarili svoj zadatak, ostalo je samo još njih dvojica.

Vlada je Zerinu Hećo poveo u Rajski vrt kako bi ispunio zadatak, iako je ona posumnjala u to, pristala je da krene sa njim da vidi o čemu se radi, dok sa druge strane, Marko je svojoj izabranici Rebeki Popović na sred velelepnog imanja izjavio ljubav.

Foto: TvPink

Meni je ova godina bila tužna i stresna. Ovaj moj dolazak ovde si ti jedino učinila boljim. Negde mi je drago i rekao sam ti da volim tvoj nos, tvoja usta i volim kad se smeješ. Sve ono ružno što si ti potisnula smo ispravili. Sve dok sam ja ovde, želim da budeš nasmejana - izjavio je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Momčilo POBESNEO što je Luna IZABRALA Marka, a ne njega kao POTENCIJALNOG DEČKA! Osuo paljbu po njoj, pa spomenuo Slobu! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'