AKTUELNO

Nije joj bilo teško da mu saspe sve u lice.

U toku noći Drvo mudrosti pozvalo je pojedine zadrugare u Rajski vrt, pa ih je zamolio da mu otkriju prema kojim ukućankama potajno gaje simpatije.

Mnogi su smogli snage da priznaju o kome je reč i samim tim šokirali gledaoce kraj malih ekrana, a Bane Čolak bio je jedan od onih koji je teška srca otkrio da i dalje voli svoju bivšu devojku Zerinu Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Drvo je predložilo svima da osmisle na koji način će osvojiti srca svojih partnerki u novogodišnjoj euforiji kako bi dobili vredne nagrade, a Čolaku je odmah sinula ideja da u izolaciji obasipa krevet laticama ruža i iznenadi je.

Maneken Tomislav Panić odveo je zadrugarku do izolacije, a ona je bila vidno uzbuđena zbog onoga što je ugledala.

Nemoj to da radiš! - vikala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Slušaj mene, pošto je Nova godina i sve to, ja nemam poklone produkcije i preparate. Poklonio sam ti dve čokoladice koje si pojela, razmišljao sam da ti poklonim nešto što će da traje, ako ti želiš. Pokloniću ti ovu majicu koju si nosila, znam da je malo glupo, ali, eto... i ovo pismo - rekao je Bane.

Zerina je bila šokirana svime što joj je Bane rekao, pa je birala reči kojim će ga ponovo odbiti i staviti mu do znanja da ne želi ništa sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da je sve trebalo da bude drugačije, ti samo treba da budeš normalan - rekla je Zerina.
Ti znaš koliko bih ti emocija poklonio da mogu da materijalizujem, ali znam da si ovu majicu volela i da si je oblačila najviše. Ja bih voleo svaki dan da budem sa tobom po 5 minuta i da te mazim. Daj mi ruku, ti ne treba ništa da se trudiš zbog mene. Imam pitanje, kad se sve ovo bude završilo, misliš li da se nikad neće vratiti sve ono što je bilo među nama? - bio je uporan Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, o čemu ti pričaš? Ja sam sigurna da se neće vratiti - rekla je Zerina.

Čim je shvatio da mu Hećo neće ispuniti očekivanja, on je indirektno pokušao da joj da znak da je u pitanju igrica.

Foto: TvPink Printscreen

Neću to da ti govorim, nema teoretske šanse - rekla je Zerina.

Čolak je dao sve od sebe da je ubedi Zerinu da se pomire, a kakav je bio epilog, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'