AKTUELNO

Želeo je sve da čuje.

Ovog popodneva u Beloj kući povodom rođendana Dragane Mitar, Veliki šef je organizovao žurku. Tim povodom Dragani je suprug Siniša Dragutinović poslao poklone i pismo u okviru kog joj je napisao da je čeka automobil kada izađe iz "Zadruge 2".

Foto: TvPink Printscreen

Dok se Dragana radovala sa ukućanima zbog poklona koji je dobila od supruga, njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović bio je u garderoberu gde se grlio sa Minom Vrbaški, raspitivao se šta je Dragana dobila, a zatim o njoj pričao sa Marijanom Zonjić i Aleksandrom Subotić.

Iako se činilo da će Pavle sve vreme biti u garderoberu, on je prišao u jednom momentu Dragani kako bi čuo šta joj je suprug kog je varala sa njim, poručio u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlepša naša kokice, mi najviše volimo prvi januar, svake godine, jer tada je divan dan, divan dan, našoj Gagi rođendan. Iako ove godine nećemo zajedno proslaviti tvoj 28. rođos, potrudili smo se da ti sa novin drugarima, zadrugarima, proslaviš kako to dolikuje jednoj divnoj osobi, majci, sestri i supruzi. Zbog toga šaljemo ti male poklončiće i posluženje. Ovih dana mnogi si plakala, pa se nadamo da će tvoj osmeh koji nema cenu nadjačati sve nedaće. Kupili smo ti i jedan veliki beli poklon, o kom si sanjala i maštala i koji te čeka napolju i nadamo se da ćeti se svideti. Srećan rođendan - pisalo je u pismu.

Foto: TV Pink Printscreen

Njima je sve vreme pravila društvo i Jovana Tomić Matora pored čijeg kreveta su čitali ovo pismo, a nakon što je pročitala pismo od Siniše Dragutinovića, Dragana je nastavila sa čitanjem i ostalim poruka koje je dobila za rođendan od svojih najbližih.

Eto! - kratko je rekao Pavle Jovanović nakon što je Dragana Mitar pročitala pismo od supruga.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

'