AKTUELNO

Marko se smejao od šoka!

Zadrugarka Mina Vrbaški je poznata po tome da je zaljubljive prirode. Sledeći učesnik na kojeg je ona bacila oko je dečko njene prijateljice Ane Korać, Marko Marković. Ona mu pravi društvo dok se situacija sa Anom ne stabilizuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Prema Mininoj priči, njena prijateljica Ana Korać je od nje tražila da Marku prenese da želi odmor od njega jer je navodno naporan i uvek uz nju, što Koraćevoj ne odgovara i počinje da je guši. Ona je svoje emocije priznala Saletu Truu koji je bio iznenađen onim što čuje.

Toliko dobro dečka nisam videla. On meni sve kaže. Ona mi je rekla da budem uz njega kako bi mu rekla sve. Evo ja bi bila sa njim! - priznala je Mina, a Sale je bio šokiran.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ajde beži budalo, evo ja bih bio sa tobom. Šalu na stranu, hoćeš da vas muvam. Spletkaro jedna! - rekao je u šali Sale, pa su zajedno otišli u sobu za rehabilitaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sale Tru je ušao i odmah rekao Marku Markoviću da Mina gaji emocije prema njema i da joj se sviđa što je on iskren i dobar.

Zbog cele situacije zbog Ane, one se sažalila, ti si se njoj svideo. Ona sad spletkari malo, veruj mi ti si dobar i iskren. Biću tu za vas! - rekao je on, dok su Adam i Nataša aminovali njihovu potencijalnu vezu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Mina Vrbaški

#Sale Tru

'