AKTUELNO

Ponovo zaratile nakon što je Subotićeva iznela mišljenje o Luni. U sve se umešao i David.

Ove srede u Beloj kući organizovan je pretres nedelje sa Milanom Miloševićem, a jedna od tema tokom večeri bila je i situacija sa žurke koja je organizovana povodom reprize Nove godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra Subotić tada je imala sukob sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a svoju cimerku Lunu Đogani nazvala je rasturačicom brakova. Podsetimo, Aleksandra je tokom boravka svoje majke Ljube Pantović na "Farmi" započela ljubavnu vezu sa Ljubinim tadašnjim dečkom kom je Subotićeva rodila ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam juče zaista pukla kada sam imala sukob sa njim. Đekson je ovde došao kao pevač. Ja sam uzela sok i onda je Luna meni počela da histeriše. Ja sam Lunu trpela zbog Adama, ali sam juče pukla i više mi je nje preko glave. Mesec dana ćutim. Ona je jako loš čovek. U to prijateljstvo sam ušla punim srcem - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam nikakav komentar Milane. Nisam raspoložena. Baš sam večeras odlučila da ne dajem nikakve komentare - rekla je Luna i sela.

Zatim je Zerina Hećo iznela svoj stav i tom prilikom rekla da odlično poznaje Aleksandru Subotić i da je samo komentarisala ponašanje ove zadrugarke, a zatim je došlo do svađe između njih dve i Davida Dragojevića zbog čega je uletelo obezbeđenje, a Aleksandra se popela na sto što je kasnije učinila i Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se to gadi! Slobodno pričaj o mom mužu! Hajde sedi klošarko, majka ti sedi ovde i ne bih da te vređam. Devojke nema u priči, jer se povukla zbog svoje teorije zavere. Nemoj dete i bivšeg muža da mi spominješ. Ovde su vam puna usta mog bivšeg muža. Ovo je provokacija da je udarim. Sa njim 15 sam imala - pričala je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je muž tužio sa starateljstvo! Ti si klošarka! Trljala si s*se o staklo. Ja sam oličenje velike gospođe. Ti si pušila k*rac iza čiviluka! Sa petoro momaka si imala s*ks stvarno. Ti si za mene dno! Kakav muž, koga ti zaj*bavaš? Mogu da te zgazim - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Koga ti zaj*bavaš? Samo da kažem novom dečku koji je ušao, da ne liže Zerini d*pe, jer je sinoć ostavila usr*ne gaće - dobacio je David.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zadruga 2

'