AKTUELNO

Tokom večeri se svađali u kupatilu zbog ove teme.

Nakon što je novi učesnik "Zadruge 2" reper Nenad Aleksić Ša za vreme emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" rekao da je Lazar Čolić Zola u velikim dugovima i da nije iskren u vezi sa svojom devojkom Miljanom Kulić došlo je do svađe između ovih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana i Zola su za vreme emisije otišli u kupatilo gde su se raspravljali, a voditelj Milan Milošević kasnije ih je pitao o čemu su tada pričali. Glavnu reč vodila je Miljana Kulić, koja se zatim posvađala sa Aleksandrom Subotić.

Foto: TV Pink Printscreen

Non-stop mi imamo neke rasprave. Rekla sam, da više nikome ne verujem. Ja vidim da je on iskren i zaljubljen u mene i da me voli. On meni dokazuje da me voli - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čak ne razmišljam ni da li me se porodica odrekla, jer nisu došli. Nenadu verujem jer su me njegova supruga i on podržavali i slali mi poklone. Verujem i Sanji. Ako neko ima dugove, to nije sramota. Ja pojma nemam da on duguje - dodala je Miljana.
A kako nemaš pojma? Rekao sam ti u toaletu! Rekao sam joj da ima pravo da sluša svačije mišljenje, ali da je do nje da li će to uticati na nju - izjavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je došlo do rasprave između Marka Miljkovića i Miljane Kulić, a ovaj zadrugar je uzeo cigarete od Kulićeve govoreći da je ona njemu uzela piće tokom žurke koja je bila povodom reprize Nove godine. Tom prilikom Zola je savetovao Miljanu da više ne uzima stvari od Marka Miljkovića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'