AKTUELNO

Više nije htela da ćuti, pa je otkrila sve.

Radio ,,Amnezija" startovala je veoma žestoko. Nakon što je Jovana Tomić Matora saznala da je njena lepša polovina, Sanja Stanković išla na večeru sa pevačem i bivšim zadrugarom, Slobodanom Radovanovićem, došlo je do otkrivanja još jedne šokantne tajne.

Zorica Marković imala je svoj komentar na osnovu odnosa između Siniše i Dragane Mitar, shodno tome da je došao njoj u posetu za doček Nove godine.

Ona luta, znam ja i šta je problem i šta je razlog. Mislim da će tek ona da se digne i da eksplodira i da će naći pravi put ka finalu. Veoma visoko će se kotirati, ima dosta toga nedorečenog - izjavila je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga, Markovićeva imala je opis Dragane, prema kojoj izričito ne gaje simpatije. Zorica je imala opis te ju je svela pod komentar ,,Ima sliku, nema ton".

Kako je već poznato, popularna pevačica nema dlake na jeziku, te je i ovog puta imala jasan stav u vezi teme koja drma javnost već nedeljama unazad.

PROČITAJTE JOŠ: BACALE NOVAC I OTIMALE SE! Dragana i Nataša se ŽESTOKO POSVAĐALE zbog para, Moskva je udarila gde ne treba: Nažderi se i budi još deblja! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

A potom je istakla da joj se ne sviđa ni Draganina igra sa Markom Miljkovićem i njeno flertovanje sa njim.

Ne razumem tu igru sa Miljkovićem, odlaženje kod njega u krevet i ostalo - dodala je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'