AKTUELNO

Smeta joj druženje sa modnom blogerkom i jasno ima stav o tome.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Bora Santana imao je i više nego provokativno pitanje za Sanju Stanković. Kako je već poznato, Jovana Tomić Matora zakopala je ,,ratne sekire" sa Lunom Đogani, što se nije svidelo Stankovićevoj.

Zbog čega ne dozvoljavaš Matoroj da se druži sa Lunom - upitao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana je lepo rekla da ja njoj ne mogu ništa da joj zabranim. Konkretno joj zameram što su postale prisne, jer njih dve su imale nešto pre prve sezone zadruge, i meni se to ne sviđa. Jer Jovana bi isto tako napravila problem da sam imala sa nekim dečkom

Foto: TvPink

Luna nije želela ništa da prokomentariše, ali joj je bilo drago jer je Matora sa druge strane potvrdila da niko ne može da joj zabrani da se druži sa modnom blogerkom.

PROČITAJTE JOŠ: MINA PREPLAŠENA! PRIVIĐA LJUDE I STVARI KOJE NE POSTOJE! Ukućanka pod velikim stresom, zadrugari je tešili! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'