AKTUELNO

Sanji se nije dopalo Petrovo izlaganje.

Nakon Sanje Stanković i Nenada Aleksića Ša, svoje mišljenje o zadrugarima izneo je i Petar Tojagić s obzirom na to da su ovi zadrugari od Velikog šefa dobili upravo ovaj zadatak nekoliko dana nakon njihovog ulaska.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar je istakao da ima poštovanje prema starijim osobama, da se oblično razume sa Zoricom Marković, ali da sa Suzanom Perović nije uspeo da ostvari nikakvu komunikaciju. Tojagić je dodao i da Adama Đoganija poznaje dugo i da ima odlično mišljenje o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj zadrugar u razgovoru sa drugim cimerima juče je priznao da mu se sviđa Luna Đogani, koja je sinoć tokom igre istine izjavila da joj je Petar simpatičan i da između njega i Marka Miljkovića bira Petra koji je danas tokom svog izlaganja ponovo nahvalio blogerku.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna zna šta mislim o njoj. Iskreno, mnogo mi se sviđa, mnogo mi prija, smatram da treba češće da se smeje. Smatram da je previše tužna. Ne mogu da se zaljbuim u nju, treba mi još vremena. Smatram da ne treba da je pogađaja ovo Sanjino mišljenje. O Luni sve najbolje - rekao je Petar.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je pričao o Luni Đogani, Petar je spustio svoje ruke na njena ramena, a blogerka nije skidala osmeh sa lica. Sanji se nije dobalo što ju je Petar spomenu, zbog čega se umešala u njegovo izlaganje.

Ja nisam bilo ko - dobilacila je Sanja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Petar Tojagić

'