AKTUELNO

Priča bivše Modelsice postala je broj jedan zbog brojnih prevara!

Kao i svake subote, na Pink televiziji počela je emisija ,,Pitanja novinara". Takmičari strahuju od predstavnika sedme sile koji su naoštrili svoja pera i spremili intrigantna pitanja.

Dragana Mitar postala je zvezda večeri zbog otkrivanja istine o kojoj je ćutala. Naime, za rođendan dobila je dve torte, jednu od supruga Siniše, dok je za drugu tortu tvrdila da je takođe od njega. Međutim, večeras su pale maske i otkrila je od koga je zapravo poslata torta. Sedma sila uspela je da isprovocira Draganu, kako bi ona otvoreno priznala da je imala još jednog ljubavnika, pored Pavla Jovanovića.

Dragana, tebi je stigla torta na kojoj je pisalo "nnsc", što je verovatno značilo - najvise na svetu celom. Zanima me da kažeš ko je poslao tu tortu? - upitala je novinarka.

Foto: TvPink

Ja nisam dobila papir, ja sam mislila da su obe torte od supruga, dobila sam čestitku, od druge torte nisam dobila - bila je uporna da sakrije trag od koga je stigao poklon.

Međutim, novinarka je bila uporna da sazna od koga je zaista sitgla torta, jer je bila sigurna da nije došla od strane Siniše, Draganinog supruga.

Tu tortu je psolao jedan, da nazovem gospodin iz Novog Pazara, ne bih volela da kažem ime - priznala je Dragana.

Foto: TvPink

Potom je Dragana ispričala da je želela da ima neku ljubavnu priču sa tim dečkom, kao i to da se misteriozni gospodin poznaje i sa Sinišom, ali i sa Pavlom.

Bila sam sa tim gospodinom za vreme braka sa Sinišom, ali moj suprug zna za to, upućen je u sve - ispričala je Dragana.

Na kraju, novinarka je želela da razotkrije zbog čega je Dragana uopšte htela da prevari svog supruga, te je ona ispričala da je to bilo iz revolta, jer je i on nju varao tokom famoznog ,,modernog braka" o kom ne prestaje da priča.

PROČITAJTE JOŠ: ONA KAD BI MOGLA, POJELA BI ME: Iako ga je Zerina molila da više ne pričaju, Bane se OPET POSVAĐAO sa bivšom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'