AKTUELNO

Obratio se njenoj drugarici za pomoć

Dragana Mitar je tokom emisije "Pitanja novinara" iznela informaciju da je, pored Pavla Jovanovića, imala još jednog ljubavnika. Pre ovog šokantnog otkrića Pavle je saznao za njenu izjavu da je on "niža klasa", pa je to bila kap koja je prelila čašu.

Između njih je došlo do žestoke rasprave nakon koje se Pavle obratio za pomoć Nataši Moskvi i zamilio je da u njegovo ime porazgovara sa Draganom. Njih dve su se osamile ispred paba, a zatim je Nataša prenela sve poruke.

Rekao mi je da ti kažem da je on ovde došao sa namerom, da mu možeš verovati sto posto. Da on želi uz tebe, ali da te ne podržava onda kada ti njega ponižavaš - započela je Moskva.

Foto: TvPink

Kaži mu da mu ga ja više neću spomenuti i da je tu stavljena tačka. Ja sam njemu rekla da on stvori neku priču svoju, a ne da se kači za mene. Ja sam se pokajala i pogrešila, sad ću da budem sa svojim mužem i sa svojim detetom. Kaži mu da mi ne treba ničija pomoć, jedina pomoć koja bi mi pomogla je Siniša da dođe ovde - izričita je bila Dragana.

Foto: TvPink

Ja ne želim njemu govoriti na svoju ruku, moram prvo tebe pitati, šta smem preneti, ne mogu tek tako reći nešto - bila je obazriva Nataša.
Posle Zadruge mi se nećemo videti, niti piti kafu - bila je jasna Dragana.

PROČITAJTE JOŠ: BORICE, NISI TI MOJ RANG: Santana i Maja Marinković ponovo u SVAĐI, evo i zašto! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'