AKTUELNO

Specijalni zadatak ispunjen je i više nego odličnim komentarima!

Veliki šef imao je iznenađenje za zadrugare, i to specijalnim zadatkom. Naime, njihov zadatak je bio da obuju tuđe cipele, svog cimera sa desne strane i na što bolji način interpretiraju tu osobu.

Zadrugari su pohrlili da što pre spreme svoju tačku, šminka, garderoba, svuda je bilo po Zadruzi jurnjava. Nakon što je Veliki šef dao znak zvona da performans može da počne, takmičari su se okupili oko stola i započeli svoje tačke.

Foto: TvPink

Svako na svoj originalan način dočarao je zadrugara sa desne strane. Veoma orinigalnim nastupom, šminkom, komentarima, aplauzima pohvaljivali su jedni druge do samog kraja.

Među svim imitacija izdvojili su se Luna Đogani u ulozi Zerine Hećo, Sanja Stanković kao Rada Vasić, Bora Santana u koži Miljane Kulić. Ali to nije sve, jer i tačke kao što su Višnja Petrović i Lepi Mića koji su glumili Brendova i Karađorđa takođe su takmičare dovele do suza. Imitacije Dragane Mitar, privukla je mnogo pažnje, shodno tome da je njena priča sa Pavlom Jovanovićem i dalje u žiži interesovanja medija.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: ZNOJILA SAM SE KAD SAM GLEDALA NAS DVOJE! Pogledajte šta je Đoganijeva izjavila za S*KS sa Slobom! (VIDEO)

Foto: TvPink

U prilogu koji sledi, pogledajte sve imitacije koje su takmičari uspešno izveli na njima svojstven način.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'