AKTUELNO

Morali su da kažu ono što misle, a plaše se da kažu.

Pošto su zadrugari izvršili specijalan zadatak Velikog šefa, te su svoj performans izneli na najbolji mogući način, došlo je vreme za glasanje.

Zadrugari su, po pismu Velikog šefa morali da odrede ko je po njihovom mišljenju bio najbolji, a ko najlošiji takmičar u izvedbama imitacija.

Dragi zadrugari, sada kada ste završili sa imitacijom zadrugara, vreme je da čujemo vaše mišljenje ko je bio najbolji, ali i ko je bio najlošiji u ovom zadatku. Objasnite zbog čega vam se svidela ili nije nečija imitacija - pročitao je ovonedeljni vođa, Miki Đuričić.

Foto: TvPink

Zadrugari su ustajali redom i pričali njihove utiske, najviše komentara i simpatija odneli su Luna Đogani, Lepi Mića, Adam Đogani, Brendon, Ljuba Pantović, Bora Santana, te su oni dobijali samo reči hvale za svoje umetničko delo.

Najlošiji je bio Zola, najbolja je bila Luna -  izjavila je Miljana Kulić.
Najlošija je bila gospođa sudija, Snežana,  a s obzirom da je Marko imitirao mene, neka on bude najbolji - rekao je Pavle Jovanović.

Foto: TvPink

Što se tiče mog mišljenja, najbolji je bio Lepi Mića, Ša, Ljuba. Najlošiji po mom mišljeju bio je Toma - objasnila je Marijana Zonjić.

Foto: TvPink

Svi su me nasmejali, najviše me je zasmejala Suzana, najlošiji je bio Pavle, jer je mogao malo više da se potrudi - dodao je Lazar Čolić Zola.

PROČITAJ JOŠ: ZAMENILI SU ULOGE: Ovako je izgledao performans zadrugara u tuđim cipelama! (VIDEO)

Nakon sumiranih utisaka i podeljenih glasova, čeka se odluka Velikog šefa i konačan zbir poena ko je osvojio laskavu nagradu kao najbolja imitacija, ali i ko je bio manje dobar u istoj.

U prilogu koji sledi pogledajte kako je to izgeldalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

Foto:

#Zadruga 2

'