AKTUELNO

Nakon incidenta koji se desio u zatvorkoj ćeliji, Dragana je imala žestok komentar!

Večeras će neko od nominovanih zadrugara, Dorotea Jovanović ili Vladimir Todorović, napustiti velelepno imanje, a kao podrška u studio su došli Vladimirov brat Miloš i Doroteina majka Dragana koja je bila naoštrena na Baneta Čolak.

Naime, njoj je izuzetno zasmetalo to što je Bane pipkao njenu ćerku dok su zajedno bili u zatvorskoj ćeliji. Da se podsetimo, Bane je, dok je Dorotea spavala, zavlačio ruku ispod njene bluze, te je plavokosa takmičarka burno odreagovala.

Foto: TvPink

Voditeljka, Dušića Jakovljević razgovarala je sa Doroteinom mamom o pomenutom događaju, te je ona imala jasan stav u vezi sa tim.

Ja stvarno ne znam, nisam mogla da zamislim da se tako nešto moglo desiti. Bilo mi je mnogo teško, bila sam par dana u bunilu, nisam znala šta da radim. Nije trebao to da uradim i stojim iza toga da će da odgovara za to. Na ovo ja ne mogu da stanem. Ona nije njemu dala nikakav povod da to uradi, ona ne zna ni šta se zapravo sve desilo - ispričala je Dragana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na sreću, Bane se na vreme zaustavio, jer je Dorotea burno odreagovala, pa se momentalno prebacila na krevet iznad.

PROČITAJTE JOŠ: ZAPAMTIĆEŠ DAN KAD SI ME UPOZNAO, NE MOŽEŠ DA MI DIRAŠ PORODICU: Luna pobesnela zbog Miljkovića, pa mu ZAPRETILA KROZ ZUBE! (VIDEO)

U prilogu koji sledi pogledajte kako je to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'