AKTUELNO

Ne sviđa joj se njeno ponašanje.

Novoizabrani vođa za ovu nedelju je Zerina Hećo, a već prvog dana svoje vladavine imala je težak zadatak da podeli budžete. Ona je odlučila da ispoštuje najstarija zadrugare i one sa kojima je bliska, pa je bilo i nezadovoljnih ukućana.

Maja Marinković i Dorotea Jovanović su bile među zadrugarima koji su dobile najmanje novca, što je teško palo Maji koja je Zerinu smatrala za drugaricu. Ona je glasno negodovala zbog Zerinine odluke, a to je pokrenulo veliku raspravu među njima.

Foto: TvPink Printscreen

Radi se o tome da ste vi mlađe. Vi ne razumete neke stvari. Ti se sada ponašaš kao Dorotea kada je bila u najkritičnoj fazi. Ti si sada sačuvaj bože. Ako ti treba za nokte trebalo je da dođeš i dala bih ti, ali bi opet dobila najmanji budžet. Ne ponašaš se kako treba. Znaš i sama koliko sam ti puta davala savete, a ti me onda isp*čkaraš - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Radi se o principu, rekla si samo naša imena i bacila nam pare - odgovorila joj je Maja.

Dorotea je stala na stranu svoje drugarice i savetovala joj je da više nikome ne pozajmljuje svoje stvari, a pogtovo ne Zerini koja joj je uništila čizme, a zauzvrat joj je dala najmanji budžet.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠA BACAO POSTELJINU PO KUĆI! Napravio HAOS, jer nije želeo da spava pored Baneta: Neću da me se odreknu zbog njega! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'