AKTUELNO

Ovo nikada neće zaboraviti.

Zadrugarka Olja Bajrami bila je u prisnijem odnosu sa manekenom Tomislavom Panićem, a privukla je pažnju javnosti kada je u Belu kuću ušla njegova, navodno bivša devojka, novinarka Katarina Ristić.

Njih dve ušle su u žestok sukob zato što je Bajrami neprestano pominjala Ristićevu, iako ona nikada nije želela da se oglašava povodom svega što je Olja o njoj izjavila.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je Keti napustila takmičenje, Olja i dalje priča o njoj, a ovoga puta je to učinila u razgovoru sa Nenanom Aleksićem Ša kome je ispričala kako ju je polila vodom ističući da se sve to dogodilo programu uživo.

Kada je ovde ušla novinarka s Pinka, 'alo, novinarka. Sedela je tu, preko puta, bio je voditelj Ogi sa naočarima, provocira ona, provocira Mina, provocira i Toma. A ja sedim iz kontre, a sve to ide uživo. I ja ustanem i krećem ka stolu, mozak mi radi... I u sekundi samo me prešalta, i ja uzmem flašu, znaš li kako sam je polila! Flaša direktno u nju - ispričala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je poznato da je Katarinu izvelo iz takta to što ju je pevačica pominjala u njenom odsustvu, kako će odreagovati kad čuje ovo, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Olja Bajrami

'