AKTUELNO

Ne može da povrati poverenje koje je imala u svoju devojku.

Emisija ''Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem'' je gotova i sve teme iz prošle nedelje su obrađene, ali je voditelj izgleda ubacio crv sumnje u poverenje Jovane Tomić Matore i njene devojke Sanje Stanković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan je pitao Lunu i Matoru da li komuniciraju nakon što je Sanja ušla u "Zadrugu 2". Sanja je nakon sastanka histerisala Jovani u garderoberu da to nije trebalo da radi, iako je ova potencirala da ne treba da se brine jer ne postoji ništa više između njih osim prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja i dalje mislim da si ti zaljubljena u nju! Šta si pričala sa njom? Jedva čekaš da progovoriš sa njom. Ti procvetaš, nije mi jasno. Ma jedi g*vna - rekla je Sanja u suzama.
Šta može da bude, je l' moguće da plačeš? Ne postoji ništa! Nemoj da me za*ebavaš, molim te, šta ti je? Nebitno mi je da ti pričam o tome sa tobom - vikala je Matora, pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni se ovde smeju, pa neće ona sigurno da prizna da ste imale nešto. Nije ona ja da prizna bilo šta da ima sa tobom - rekla je Sanja pa pobegla iz sobe.

Sanja je nakon toga završila u pabu u suzama, pa je Matora došla da vidi gde je otišla, a potom joj se pravdala da između nje i Lune nema ništa. Podsetimo, ranije su Luna i Matora priznale kako se između njih desilo nešto više od prijateljstva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Skloni se od mene, hajde neću da te slušam, pomeri se. Ja sam dovoljno videla napolju, neću da se raspravljam sa tobom - rekla je Sanja, a onda se nadovezala:
Ja sam tebe gledala dva meseca napolju, vidim ja nešto što ti ne vidiš. Ona ti misli zlo, smeje se kada nisi od mene dobila pismo za slavu. Molim te, beži, ti mene blamiraš ovde. Meni se smeju u lice jer misle da si zaljubljena u nju - govorila je Sanja u suzama, dok je Matora govorila kako želi budućnost sa njom, kao i porodicu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'