AKTUELNO

Otkrila šta je odlučila.

Glavna akterka incedenta koji je pokrenula Aleksandra Subotić, Mina Vrbaški, otišla je kod Drveta mudrosti, nakon što je završio ispovest David Dragojević.

Pre svega, Mina je izjavila da se oseća dobro, da se njena porodica ne brine, da je sve u najboljem redu, a potom se dotakla jedne intrigantne teme. Drvo mudrosti upitalo je Minu ko joj je pružio najveću podršku nakon sukoba, te je mlada takmičarka otvorila dušu i priznala.

Foto: TvPink Printscreen

Prijalo mi je društvo sa Pavlom, i da sam se približila onoliko koliko sam htela i baš se lepo osećam. I baš mi je drago zbog toga. Znaš kako, posle svega ovoga što je Dragana izgovorila za njega, ja i dalje stojim iza toga da je on jedan dečko za primer i dalje mi se dopada kako razmišlja. Polako dobijam ono što hoću, dobijam češkanje i baš se lepo osećam zbog toga - izjavila je Mina.

Potom je od Drveta tražila tajni zadatak, jer kako kaže, voli da spletkari po rijalitiju. Ali to nije sve, jer je Mina donela važnu odluku, koja se tiče Aleksandre i njihovog sukoba.

Foto: TvPink

Ispašću čovek, samo zbog tog deteta, neću je tužiti, to sam rekla u trenutnom besu, ali me je David zagrlio i sažalila sam se - bila je odlučna.

PROČITAJTE JOŠ: NI MINUS MU NE MOŽE NIŠTA! Lepi Mića ne prestaje da ŠOKIRA! (VIDEO)

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'