AKTUELNO

''Ljubav je kada pustiš ženu koju voliš pored sebe, ako smatraš da će biti srećnija bez tebe'' - rekao je Miki.

U toku noći Miki Đuričić i Suzana Perović su stavili tačku na svoju vezu koju su krili kao zmija noge. Ipak, odlučili su da se odalje jedno od drugog. Dok su njih dvoje završili ono što imaju, na drugom delu Zadruge se dogodio još jedan krah odnosa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odnos Marijane Zonjić i Marka Miljkovića je poljuljana kada je Zonjićeva videla da Marko večera sa Lunom Đogani. Njeno prisustvo je ona shvatila kao provokaciju, pa je pobegla u suzama kod Mikija kako bi od njega tražila savet. On joj je rekao da ni svoje ljubavne probleme ne ume da reši:

Teško je kontrolisati emocije ovde. Zbog toga gde smo i šta smo. Teško je. Mi smo stari. Vidiš ja sam nju (Suzanu) oterao od sebe. Znamo se toliko godina, mislim da nećemo funkcionisati ako nastavimo ovako. Jeb*ga, možda je i bolje ovako...- rekao je Miki.
Mi smo se dogovorili da budemo prijatelji i da idemo polako, ali ja ne želim da budem treća osoba tu - rekla je u suzama Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da misliš o tome, on je malo popio. Ti si se zaljubila, sviđa ti se. Evo vidiš, ja ovu ženu (Suzanu) volim, ali sam je oterao jer znam da neće da bude dobro. Neću da se svađamo, može da dođe do strašnih svađa. Ljubav je kada pustiš ženu koju voliš pored sebe, ako smatraš da će biti srećnija bez tebe. Ja nju volim 10 godina - rekao je Miki.
Ja sam samo rekla da ne želim da jedem sa njom i njim. Sviđa mi se, ali neću da me prave budalom - rekla je za kraj.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marijana Zonjić

#Miroslav Miki Đuričić

'