AKTUELNO

I ona je saslušala sve što je imao da kaže.

Nakon što je neke informacije podelio sa Anom Korać, Pavle Jovanović je popričao pre spavanja sa Zerinom Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, njoj nije rekao ono što je pričao sa Koraćevom, već to da kada je upoznao Draganu da je znao koliko ona prohteve ima i da je mogao da potkrepi sve njene hirove, ali se pravio da nema toliko novca kao njen suprug. Nije hteo da bude njen sponzor kao muž Siniša, a onda otkrio da je trebalo da žive zajedno u iznajmljenom stanu.

Ona misli da sam ja lažov, počeo sam da se zabavljam sa njom. Znao sam ja nju pre, znam da ona živi bahato. Imao sam da potkrepim njene potrebe, ali sam joj pričao sa živim sa mamom i tatom. Spuštam priču, njoj pada na pamet da iznajmimo stan. Ja sam joj sinoć rekao da sam hteo da živimo u tom stanu šest meseci da vidimo da li to sve funkcioniše. Nikada je nisam dovodio kod kuće moje, jednom je bila ispred videla moju majku - rekao je on, pa nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Taj njen drugar je pomešao sve. Ja nisam sponzor. Imam pare, ali neću da bacam pare sada kao njen muž. Njemu sve ovo ne valja zbog posla. Zbog toga ćuti. Svašta sam je pitao ovde, na kraju se ispostavilo da ona nije ništa od toga rekla što je on, taj njen prijatlej meni preneo - rekao je Pavle Zerini koja je začuđeno slušala sve.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Pavle Jovanović

#Zerina Hećo

'