AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrila je sve.

Budući da su Ana Korać i Marko Marković odlučili da stave tačku na svoju vezu zbog navoda da on gaji simpatije prema Mini Vrbaški, nastala je opšta pometnja u Beloj kući.

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću zbog emisije ,,Pitanja gledalaca", a ono što je jedan od njih zamerio jeste Markova nezainteresovanost za Koraćku i nedostatak hrabrosti da opravda svoje postupke.

Ja nemam nameru nikome da se pravdam, čitava fama nastala je zbog toga što sam ja pričao sa Minom i stavio joj ruku na koleno. Ako će da veruje drugima, a ne meni onda nemamo o čemu da razgovaramo - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da se on ponaša detinjasto i da ne mogu da budem u vezi sa njim, to sam i njemu rekla. Da sam htela psa, uvela bih Huga mog ovde. Sad može da šeta sa Minom i to je to. Niko ti ne brani - rekla je Ana.

Karađorđe Subotić je iskoristio priliku kako bi ušao u raspravu sa ukućanima, a onda je Sanji Stanković otkrio nešto što je Jovanu Tomić Matoru izbacilo iz takta.

Foto: TvPink Printscreen

To je to, sa svima si bila ovde - rekao je Karađorđe.
Ja ni sa kim nisam bila, a ti da si pametan vaspitavao bi prvo svoju ćerku - odbrusila mu je Koraćeva.
Ana je mene poslala da ga testiram na neki način, on je pao. Ja sam ovde sa pojedinim zadrugarima pričala. Meni ovde muško društvo mnogo prija, volim da se mazim i da se češkam i da budem u centru pažnje. Ja ću da se grlim sa kim ja hoću, ako to bude Zola i sa njim ću. Meni Pavle prija, zanimljiv mi je - rekla je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam videla koliko su Mina i Marko bili prisni, mislila sam da će se poljubiti sinoć na žurci - rekla je Sanja.
Sanja, samo ti pričaj, sve mi se više sviđaš! - rekao je Karađorđe.

Kako su takmičari odreagovali na sve ovo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Karađorđe Subotić

#Mina Vrbaški

'