AKTUELNO

Morala je da kaže šta sve misli.

Zerina Hećo pomno je pratila sve šta se u toku sastanka dešavalo i pričalo, jer je Veliki šef poslao pismo u kojem je organizovao suđenje Dragani Mitar i Pavlu Jovanoviću.

Ona je odlučila da razotkrije njihove namere, a ono što je primetila zaparalo je uši svima, pogotovo Lepom Mići koji je dao sve od sebe da odbrani svoju omiljenu zadrugarku.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek sam na ženskoj strani što se tiče nasilja, protiv sam. Međutim, ona se meni činila kao žena sa stavom, malo povučenija. Prvi put je u rijalitiju i tako dalje. Ne poklapa mi se njeno ponašanje u poslednje vreme, bila je smirenija. Po mom mišljenju, trebala si da se razvedeš, a ne da dete gleda kako se vi svađate, nasilje, policija. Ti si se promenila od onog klipa za Novu godinu, kad su ti prijatelji i suprug pomenuli prvo mesto! Lepi Mića će te naterati da pričaš, a kad ispričaš, popu*ićeš mu ku*ac! - rekla je Zerina.
A, nisi pitala zašto je Siniša sa njom?! Možda je nju ucenjivao zbog deteta! - pitao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam otišla od kuće, svojoj mami! Ona mi je kupovala cigare, nisam htela zbog materijalnih stvari da ostanem! I ne prekidaj me! Sinoć nakon svega, postavlja se pitanje: Zašto si u braku sa osobom koja te je zlostavljala? Ona ustane i kaže: Da li će se to opet ponoviti, ne znam. Gde se to poklapa?! Nigde! Pavle, ti tu ispadaš to što ispadaš! Verujem ti za neke stvari, ali rekla sam ti juče. Ispadaš psihopata, paćenik, budala, papučar i smešan si - rekla je Hećo.

Ovo izlaganje izazvalo je burne reakcije ukućana, a kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zerina Hećo

'