AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo!

U toku dana Veliki šef je za sve ukućane organizovao porodični sastanak, a u pismu je naglasio da će biti započeto suđenje Dragani Mitar i Pavlu Jovanoviću čija situacija je do danas ostala nerazjašnjena.

S obzirom na to da je Mitar jasno stavila do znanja da je Pavle bio njena seks kombinacija te da nikada nije razmišljala da ozbiljno shvati njihovu prisnost, on je do kraja tvrdio da je sve bilo suprotno.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je odmah pozvalo Jovanovića na jedan razgovor, a nakon što ga je upitalo da li može da pretpostavi koji je razlog njenog negiranja svega što su imali, on je bez dlake na jeziku ispričao sve.

Ne znam zašto ne sme da prizna našu ljubav. Možda brani neki svoj stav, e sad, šta obuhvata to, ne znam. Bili smo upućeni da sam se ja postavio normalno, prijateljski. Ona i ja se poznajemo dobro i jako dugo. Mislio sam da je bolje kad imaš nekog svog. Rekao sam da možemo da budemo okej, a i da ne pričamo. Ona je pristala na sve što se dešavalo. Mislim da se pogubila ovde, to je šok što sam ja došao. Zaista ne želim ništa loše. Previše sluša neke ljude, vidim da  priča sa drugaricama, sa Mićom. Što se tiče mene i Dragane, izjasnio sam se da mi je stalo do nje, možda se i volimo, ali ja to ne osećam. Ja sam svima rekao da ja to ne vidim na taj način. Šta bi bilo kad bi bilo - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Pavle Jovanović

'